Dovezile stiintifice care stau la baza seductiei

Acel magnetism ciudat dintre o femeie si un barbat...ce este de fapt? Ce anume o atrage pe o femeie la un barbat? Chiar mai mult, ce o face sa nu-i poata rezista acelui barbat?

Acum stiinta a demonstrat ca nu era foarte departe de adevar- cu toate ca este intr-adevar vorba despre o combinatie foarte puternica de chimie hormonala si biologie sexuala.

Oamenii de stiinta stiau de mult ca anumiti hormoni, numiti feromoni, declanseaza la animale o puternica dorinta sexuala-de exemplu, crescatorii de cai care recurg la inseminare artificiala vor pregati un armasar pentru recoltare de sperma prin apropierea acestuia de iepe in calduri. Armasarul nici macar nu trebuie sa le vada si nici sa se apropie de ele sau sa le atinga. Trebuie doar sa fie destul de aproape de ele incat sa le simta mirosul si sa reactioneze la feromonii lor.

Bineinteles ca oamenii de stiinta au dorit sa stie daca aceasta descoperire se poate aplica si la oameni, de asemenea. Au studiat in mod agresiv rolul pe care il joaca feromonii in atractia sexuala umana si asupra alegerii partenerilor si rolul mirosului in acest proces de interactiune dintre oameni.

ACUM acest lucru a fost demonstrat fara echivoc. Oamenii produc si reactioneaza la feromoni, atat de mult incat studiile de specialitate au demonstrat chiar ca expunerea la feromonii barbatilor influenteaza ciclul de ovulatie al femeilor, in sensul dorintei femeii de a intretine un contact sexual.

Ganditi-va putin pentru un moment:

Imensa putere masculina sa ispiteasca o femeie si sa o determine sa reactioneze fiziologic!

Aici vorbim despre faptul de a o face sa se ude si sa se dezlantuie cu adevarat.
O chestie destul de puternica!

Si nu este doar un fenomen dovedit. In acest moment, datorita unor cercetari aprofundate de laborator, acesti hormoni au fost identificati, izolati si rafinati pana la cele mai pure si active elemente.

Iar acestea sunt exact ingredientele din care sunt alcatuiti Feromonii Nexus... feromonii esentiali care urmeaza sa-ti schimbe viata pentru totdeauna.

Sa recunoastem: acestia sunt atat de puternici si de eficienti. Dar dumneavoastra meritati fiecare avantaj.
Acum stiti de ce Feromonii Nexus sunt atat de eficienti - hormonii sexuali autentici umani recunoscuti pentru puterea de a induce asupra femeilor excitatia sexuala.

Va puteti intreba: oare chiar este adevarat asa ceva?
Raspunsul este categoric:DA!

Influenta feromonilor asupra comportamentului a fost foarte bine documentata de catre medici si oameni de stiinta:

Rezultatele cercetarilor despre feromoni ale Universitatii din Chicago

Compusi chimici care produc excitatie - Microscopie-UK si Revista Miscape

Stiinta sexului: Ce este? - The Scientist

Pheromones and Mammals - Raport de la Institutul Medical Howard Hughes

Feromonii Umani si Neuroendocrinologia Comportamnetului - Prezentare sustinuta la Societatea Internationala pentru Etologia Umana, Universitatea Simon Fraser

si multi altii.

Un articol publicat in Seattle Times facea referire la un studiu asupra feromonilor umani, sintetizati dintr-un chimical descoperit in dulciuri.
Jurnalistul sustinea ca "La fel ca toti feromonii animali, feromonii ar surescita excitatia si atractia catre partenerul de sex opus." La acest studiu au participat 38 de barbati care au fost supusi testarii cu aceasta substanta.
17 dintre ei au folosit after-shave peste care au aplicat o picatuta din substanta chimica iar 21 au folosit after-shave simplu.
Barbatilor li s-a cerut sa monitorizeze toate activitatile sexuale de care au parte pe durata experimentului.
Rezultatele au aratat ca toti "utilizatorii" de feromoni s-au dovedit a fi "mai ocupati din punct de vedere sexual" decat cei care nu au folosit feromoni.
Bazandu-se pe aceste rezultate, cercetatorii au conchis ca "Feromonii umani au cauzat o marire distincta si evidenta a activitatii sexuale in randul romanticilor pentru care femeia este foarte importanta. Astfel, feromonii umani joaca un rol important in atractia barbatilor asupra femeilor".

Aceasta atracie irezistibila a fost discutata chiar si de posturi de radio de renume precum:

20/20

Dateline NBC

Hard Copy

Sexul si Puterea Olfactiva - ABC News

Feromonii: Parte integranta din viata dumneavoastra sexuala - CNN

Studiile demonstreaza ca oamenii reactioneaza la feromoni - CNN

Studiile confirma semnalele secrete transmise de feromoni printre oameni - Washington Post

Semne ale unor feromoni evazivi la oameni - NY Times

Sexele: puterile ascunse ale mirosurilor corpului - Time Magazine

Ziare de renume din intreaga lume

si multe altele.

 

 

ACASA | CUM FUNCTIONEAZA | DOVADA STIINTIFICA | MARTURII
GARANTIE | INTREBARI | CONTACT | COMANDA
Aceste informatii nu sunt un inlocuitor pentru sfaturi medicale date la nivel profesional.
Acest produs nu intentioneaza sa previna sau sa trateze o afectiune.
Copyright ©2005-2012 Leading Edge Marketing Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL.


Protectia Consumatorului