Intrebari mai frecvente

I: Ce sunt feromonii?

R: Feromonii sunt compusi chimici care transmit catre partenerul de sex opus anumite semnale olfactive subconstiente si care atrag in mod natural, trezesc simturile, excita si stimuleaza apetitul sexual. Atunci cand o femeie primeste aceste semnale hormonale-chimice, ea va raspunde automat, in mod instinctiv - fara ca macar sa-si dea seama de ce se simte atat de atrasa de tine.

I: In ce mod sunt receptati feromonii?

R: Semnalele care sunt transmise de feromoni sunt detectate cu ajutorul unui organ de aproximativ 75 de mm, situat in interiorul nasului, numit Organul Vomeronazal (OV). Atunci cand OV detecteaza feromonii, imediat transmite un semnal de excitare sexuala catre creier. Asadar, pe cand de obicei se discuta despre simtul olfactiv in studiile despre atractia exercitata de feromoni, de fapt chiar are loc un raspuns chimic, mai mult decat un miros specific care este identificat. Cu alte cuvinte, ea va raspunde acestor compusi chimici la un nivel subconstient, atractie care se va manifesta printr-o atractie inexplicabila fata de tine, excitare, interes si dorinta.

I: Cum de nu am auzit pana acum de acest organ de simt si despre feromonii proprii oamenilor?

R: Deoarece este o descoperire recenta! Cu toate ca se poate sa nu fi auzit pana acum de feromoni si de al saselea simt, vei auzi cu siguranta cat de curand: devin cuvinte si informatii uzuale intr-un ritm uimitor.

I: Feromonii sunt emanati in mod natural?

R: Cu siguranta. Comunicam permanent unul cu celalalt prin intermediul elementelor chimice. Este un lucru pe care multi dintre noi nu il constientizeaza.

I: Daca noi emanam propriii nostri feromoni, atunci de ce mai avem nevoie de feromonii din NEXUS Concentrate?

R: Din cauza obiceiurilor noastre zilnice. Care este primul lucru pe care il facem in fiecare dimineata? Facem un dus. Apoi folosim deodorante si poate lotiuni sau after shave-uri care mascheaza adevarata chimie a corpului nostru. Apoi ne imbracam din cap pana in picioare, acoperind astfel in proportie de 90 % suprafata de piele care emana in aer feromonii. Unele studii au demonstrat de asemenea ca productia noastra naturala de feromoni a scazut gradual de-a lungul timpului din cauza procesului evolutiv, de vreme ce civilizatiile au avut in vedere obiceiurile si normele sociale atunci cand isi alegeau partenerul.
Atunci cand folosesti NEXUS Feromoni inlocuiesti de fapt feromonii tai pe care i-ai mascat prin haine sau pe care i-ai pierdut o data cu dusul de dimineata. Prin inlocuirea sau chiar prin amplificarea feromonilor pierduti cu ajutorul NEXUS Feromoni,de fapt ne intoarcem in natura si restabilim legaturile chimice cu oamenii din jurul nostru. Femeile raspund la acesti feromoni fara ca macar sa inteleaga de ce. Stiu doar ca te plac!

I: Cat dureaza efectul feromonilor?

R: Feromonii nostri sunt activi aproximativ 8 pana la 10 ore atunci cand sunt aplicati corect.

I: De ce ar trebui sa cumpar produsul vostru care contine feromoni?

R: Calitatea- Eficacitatea produselor NEXUS Feromoni a fost demonstrata! De ce sa riscati incercand alte produse si nu al nostru?
R: Integritate- Noi credem in onestitate. Acesta este motivul pentru care noi punem mai multi feromoni in produsele noastre.
R: Valoare - Va oferim mai mult pentru mai putin. Produsele noastre cu feromoni contin o CONCENTRATIE DUBLA de feromoni umani, ambalati in recipiente de 30 ml, in comparatie cu "standardele industriale" de 10 ml!

I: Care sunt beneficiile utilizarii feromonilor NEXUS?

R: Mai multe priviri, mai mult interes si mai multe zambete din partea sexului opus.
R: Mai multa atractie exercitata asupra sexului opus.
R: Mai multe intalniri si mai multe partide de sex.
R: O revigorare a relatiei in care sunteti deja implicat.
R: Momente de dragoste mult mai pasionale.
R: Un efect de relaxare asupra celor din jurul dumneavoastra.
R: Mai multe momente in care sunteti abordati de catre partenerul de sex opus.
R: Mai multa incredere de sine.
R: Respect si atentie intuitiva din partea celorlati.

I: Cum va fi expediat produsul si in cat timp?

R: Toate comenzile sunt procesate in 48 de ore, dupa care sunt expediate printr-un curierat rapid. Serviciile de curierat nu vor expedia coletele la casute postale. Va trimitem comanda prin intermediul serviciilor postale. Ambalam coletele foarte discret, fara a lasa sa se intrevada vreun semn precum in interior s-ar afla un produs pentru adulti. Pe ambalajul coletului nu este mentionat si continutul acestuia.

 

 

ACASA | CUM FUNCTIONEAZA | DOVADA STIINTIFICA | MARTURII
GARANTIE | INTREBARI | CONTACT | COMANDA
Aceste informatii nu sunt un inlocuitor pentru sfaturi medicale date la nivel profesional.
Acest produs nu intentioneaza sa previna sau sa trateze o afectiune.
Copyright ©2005-2012 Leading Edge Marketing Inc. Toate drepturile sunt rezervate.
Reprezentant in Romania: SC Razmed SRL.


Protectia Consumatorului